sunnuntaina, heinäkuuta 12, 2009

SKEDETOR jälkipyykki

Hesh!

Skabat on skabattu, meno oli K O V A. Porukkaa oli paljon, fiilis. Kuvia ei tietenkää oo, mitä te luulitte? Voi niitä jostain tulla, ainaki porukkaa oli putkien kans paljon liikkeellä.

Osallistujamäärä yllätti, alle 13 v. sarjassa oli 10 osallistujaa, väliinputoajissa AKA 13-17 v. oli vähän vähempi, 5 junnua. Avoimessa sarjassa oliki sitte lähemmäs 15, ja siellä oli jo monta legendaa. Hannusta (nice beard bro!) lähtien ja Ilpoon päättyen. Tuopin ja Rydin nimet oli lapuissa, jätkät alko maitoilee. Perkeleen kälviäläiset, mää olin Tuopin puolella täysiä. Skateen osallistu lähemmäs 230528735 ihmistä.

Tuomaristossa oli Roope, Smuli (joka rikko nilkkansa), BASSO!!!!! ja minä. Tuomarit oli lahjottu ja korruptio paistoi läpi kuin Pamelan nännit pakkasella. Häli senior hoiti juontohommat alkuun, ja yleisön tuskaksi pöllin sen mikin maturesarjan alkaessa. Uulaki tuli mestoille ja hoiti musahommat.

Hommat meni kahella 45s ranilla josta 4 parasta pääsi vetään vielä finaaliranit. Paitsi keskimmäisessä sarjassa osallistujien puutteesta johtuen kaikki vetäs vaa kolme rania.

Tulokset? Enmää mitää nimiä muista. Voidaa kokeilla jostain kaivaa taas. Maturesarjan voitti kalajoen stara nimeltään Jussi Simonen, jolla oli linjat täysin lapasessa. Jykä oli kovana toisena! Sami taasen vei kolmossijan ja Madu hiihti neloseks virne naamalla. Samin toinen rani koostu kahesta bonelessista ja jostain ihmistenki tempusta. Ilmankos meni jatkoon. (Pidä muuten hauskaa intissä) Voittajille tarjoiltiin dekkiä ja paitaa, tokat tais saada rillat ja paitaa, ehkä jotai levyäki? Kolmannet sai paitaa ainaki. Juho @ beyondstore, KIITOS. Sai Jyriki ekat uudet renkaat kahteen vuoteen kuulemma.

Skate? Jyri pesi kaikki ja sai vaalenpunaset skullcandyn kuulokkeet. Hienoa. Finaalissa vastassa oli Petter (?) jeppiksestä (?). Ilari oli kovana nelonen ja J.Simonen vei kolmossijan. Kaikille tuli paitaa ja jotai kampetta. Jatkot oli westissä, siellä oli Solonen kovana.

Johan tuli tekstiä. Skabat oli kovat, KIITOS Tumppi, kaupunki (Annika?), beyond!, skullcandy (ens kerralla katotaa ne värit sitte uusiks..) ja kaikki muut jotka oli kovasti säätämässä ja paikalla! Otetaanhan uusiks vielä?

5 kommenttia:

Annika kirjoitti...

heissan!!
Kiitos kaikille täältäkin päin! Eiks ne pinkit kuulokkeet ollu just ihanat? buhahaha!

Ens vuonna järjestetään uudestaan, se on jo varma homma!!

t. Annika

Jmi- kirjoitti...

Tulee videota kunhan oon saanu upittua tubeen. Video taitaa sisältää vähiten juttua kisoista :D

Captain Coke kirjoitti...

Kiitti tyypit, oli magein lauantai vähään aikaa ja toisaalta ei niin hienoin sunnuntai! Kaikki meni nappiin ja s.k.a.t.e:kin meni loistavasti pikku kiirelle! KAMUT HEI MÄ TYKKÄÄN TEISTÄ, KIITOS VIELÄ (SYDÄN) PS: Vois tumpilta kysellä kuvia jos löytyis ja jimppa laitaa videoo kans heti vaan kun kerkiää oolrait!?

ahotakainen kirjoitti...

Kyllä! Meikälle ainaki kuvia! Kaikki blogiin!

Huutomerkki!

ahotakainen kirjoitti...

Ja Jimi tj 0 mies blogiin!